FMG

Behovet

Finacial Media Group (FMG) driver ett antal sajter med finansiell inriktning varav den största är Tradingportalen. FMG ville ha ett smidigare sätt att underhålla sina befintliga sajter byggda i WordPress, samtidigt som man ville ha en bra lösning för framtiden. Det fanns även en vilja att ge besökare möjlighet att registrera sig och utbyta erfarenheter med varandra och med FMG. Samtidigt som man gjorde denna uppdatering fanns behovet att byta webbhotell.

Lösningen

TwoWay och FMG resonerade om olika lösningar och resultatet blev en kombination av tekniska lösningar:

För att få ett smidigt sätt att underhålla sajterna installerades WordPress Multisite på ett nytt webbhotell. Multisite gör det möjligt att hantera alla sajter i en WordPress installation. Att sätta upp en ny sajt blir också mycket smidigare. Efter detta flyttades alla befintliga sajterna till den nya miljön.

För att ge besökare möjligheten att diskutera och ställa frågor integrerades BuddyPress i sajten tradingportalen.com. BuddyPress kan liknas med att ha din egen Facebook som du kan styla och anpassa så att det passar ditt företags behov.

Besök Tradingportalen.com om du vill lära dig mer om daytrading