Gör som många andra svenska företag – köp en lösning med WordPress för din hemsida

3 oktober, 2011Inga kommentarer finns ännu.Marknad

Nöj dig inte med ett svåruppdaterat och krångligt system. Se till att hitta en lösning som gör det enkelt och roligt att förnya och justera innehållet på din hemsida. Det skall inte ta mer än 5min att justera en kontaktuppgift eller liknande. Annars blir det nämligen inte gjort…

Tiden då du behövde kontakta den som gjort din webbsajt för att ändra en enkel text tillhör det förflutna. Den nya webben är dynamisk med smidiga lösningar för att underhålla innehåll. Om du kan använda Microsoft Word så kan du använda WordPress. Logga in via webbläsaren – ändra text – klicka på publicera. Klart!
Välkommen till den nya webben! Välkommen till WordPress.

Fler och fler upptäcker WordPress som en bra lösning för sin webbsajt och många byter till WordPress från svåruppdaterade lösningar eller system med dyra licensavgifter. För att kunna leverera en framtiddssäker kostnadseffektiv lösning som du kan växa i så skapar TwoWay alla sajter i WordPress. På sidan referenser kan du läsa om ett urval av levererade lösningar.

Men vad är WordPress för något, på ren svenska?

WordPress är ett så kallat publiceringssystem vilket innebär att man via en webbläsare fyller systemet med innehåll (texter, bilder, filmer, filer mm). Efter detta presenteras innehållet i den layout som är skapad för just din hemsida.

WordPress är motorn bakom alla möjliga typer av webbsajter. Det är ett av de mest kända publiceringsverktygen i världen med miljontals installationer. Verktyget är speciellt uppmärksammat för att vara användarvänligt och lätt att lära sig.

Exempel på webbsajter byggda med WordPress

varmlandofscandinavia.com

Turistinformation för värmlandsregionen.

veronicamaggio.se

Sångerskan Veronica Maggio´s webbsajt (länk till hennes senaste skiva ‘Satan i gatan’Spotify).

mille-notti.com

cafe.se

Tidningen Café

livestage.se

En portal för alla som älskar musik när den är som bäst. Live!

nyaaffarer.se

elle.se

fjallravenbloggen.se

veidekkebostad.se

www.filippa-k.com

vk.se

skane-marmor.se

10 downing street

business.blogs.cnn.com

CNN bloggar med på WordPress.

ShowCase på WordPress.org

På WordPress.org finns många fler exempel på webbsajter som använder WordPress som publiceringsverktyg. Dock inte så mycket svenska sajter.

Tips på svenska webbsajter som är byggda med WordPress?

Har du något tips på en svensk webbsajt du gillar som passar in här. Tipsa mig genom att komentera nedan så lägger jag upp den.

Inspirerad?

Kontakta TwoWay så bollar vi fram en lösning med WordPress för dig. WordPress passar både enklare och mer avancerade sajter och det är mer kostnadseffektivt än vad du tror!

Bolla ideer!

Kommentera